Запрошуємо взяти участь в Осінніх студіях "Діємо для здоров'я"

Навчання орієнтоване на управлінців та фахівців у сфері громадського здоров’я, охорони здоров’я, лідерів та управлінців місцевих органів самоврядування, представників освіти, фахівців з комунікацій, представників не- урядових організацій, які працюють у сфері громадського здоров’я.
Запрошуємо взяти участь в Осінніх студіях "Діємо для здоров'я"

Осінь — найкраща пора, щоб приділити час навчанню. Тож ми відкриваємо набір учасників на Осінні студії “Діємо для здоров’я” з теми профілактики та контролю неінфекційних захворювань, які відбудуться 11-15 вересня у Закарпатській області. Детальніше про курс можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/43z38Yl

Мета Студій “Діємо для здоров’я”: Підвищити рівень знань та навичок фахівців сфери громадського здоров’я у питаннях профілактики і контролю неінфекційних захворювань.

Учасники матимуть можливість дізнатися актуальну інформацію з питань громадського здоров’я, ознайомитися з напрацюваннями та проєктами, реалізованими в межах проєкту «Діємо для здоров’я», а також про український та міжнародний досвід у сфері профілактики неінфекційних захворювань. Захід надасть можливість створити платформу для спілкування, взаємодії та обміну досвідом фахівців різних сфер. За результатами 5 днів роботи учасники розроблять рекомендації для стратегічних планів відновлення України у сфері профілактики і контролю НІЗ.

Щоб взяти участь у конкурсі, заповніть реєстраційну форму до 10 липня: https://bit.ly/45WA4M6  

Відібрані на конкурсній основі учасники отримають грант на участь в Осінніх студіях, який покриє вартість навчання, проживання та харчування в місці проведення заходу. В окремих випадках може бути компенсовано вартість дорожніх витрат.

Якщо маєте додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся до Марини Браги на електронну пошту Maryna.Braga@gfa-group.de

Інші новини