Впровадження PEN-H протоколів у практиці закладів первинної медико-санітарної допомоги

Навчальний тренінг
Тренінг із впровадження PEN-H протоколів у практиці закладів первинної медико-санітарної допомоги

Наша команда продовжує працювати над поліпшенням якості надання медичної допомоги в умовах гуманітарної кризи.

15-16 грудня у Львові регіональні команди тренерів із Львівської, Полтавської, Рівненської та Дніпропетровської областей навчалися впроваджувати PEN-H протоколи у практиці закладів первинної медико-санітарної допомоги (ПМСД).

Ознайомитися із протоколами PEN-H «Пакет основних втручань щодо неінфекційних захворювань в умовах гуманітарної кризи» для медичних працівників можна за посиланням.

Крім цього, досвідчені тренери – практики Юлія Брикульська, Володимир Крамарчук, Oleksandr Prokopchuk, Мар'яна Климців, Олена Грабова та Ганна Богатирьова, навчали учасників навичкам ефективної комунікації та тренінговим методикам, щоби в подальшому вони могли проводити каскадні тренінги для своїх колег.

Основна мета таких тренінгів – навчити працівників ПМСД:

призначати доказові схеми лікування,

обирати ефективні моделі розподілу обов’язків між лікарем та медичною сестрою/братом,

працювати з пацієнтом у напрямку корекції способу життя.

У рамках проєктних активностей ми плануємо навчити застосуванню PEN-H протоколів в умовах гуманітарної кризи щонайменше 500 працівників ПМСД у кожній з пілотних областей.

Тренінги проводяться у партнерстві з ГО "Медичні лідери"  за фінансової підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні

Інші новини