Вчителі фізкультури Львівщини пройшли тренінг для підвищення кваліфікації

Як організувати навчальний процес, щоб у ньому завжди було місце і час для руху? Як зробити уроки фізкультури захопливими і веселими?

Як організувати навчальний процес, щоб у ньому завжди було місце і час для руху? Як зробити уроки фізкультури захопливими і веселими?

Саме цим досвідом ділилися та здобували нові навички вчителі фізкультури Львівщини під час тренінгу, організованого в рамках проєкту «Діємо для здоров’я», що відбувся у Львові.

На тренінгу вчителі:

застосовувати нові види спорту на уроках;

розробляти вправи і практикувати підхід “Навчання у русі” у співпраці вчителями інших предметів;

використовувати інклюзивні підходи для підвищення фізичної активності дітей з особливими освітніми потребами.

А на додаток до насиченої навчальної програми всі партнерські заклади освіти проєкту «Діємо для здоров’я» у Львівській області отримали комплект сучасного спортивного інвентарю для роботи за новою модульною програмою «Фізична культура».

Рухатися, рухатися, рухатися – найдієвіша рекомендація для попередження багатьох неінфекційних захворювань і у дітей, і у дорослих!

Навчання організовано ГО UkraineActive за підтримки Українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я» у співпраці з Департаментом освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації, за сприяння Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Інші новини