Моніторинговий візит до мобільних медичних команд у Рівненській області

16-19 травня відбувся моніторинговий візит україно-швейцарського проєкту "Діємо для здоров‘я" до мобільних медичних команд у Рівненський області.
Мобільні медичні команди "Діємо для здоров'я" під час навчання

В межах візиту члени ММК пройшли тренінг «Психологія роботи в команді, індивідуальні психологічні супервізії та командоутворення». У тренінгу взяли участь координатори, лікарі, медичні сестри, психологи, водії мобільних команд первинної медичної допомоги у Рівненській області.

Під час моніторингового візиту команда проєкту провела зустріч за участі заступника директора Департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА Олени Гандзюк, регіонального координатора проєкту Наталі Фесовець та координатора мобільних медичних команд Рівненської області Миколи Лобчука.

Мобільні медичні команди "Діємо для здоров'я" у Рівненській області

Обговорили важливість роботи мобільних команд для надання первинної медичної та психологічної допомоги, особливо вразливим групам населення, маршрути та ефективну співпрацю з партнерами.

Здійснили виїзди під час роботи ММК у с. Кідри (Вараський район), с. Заріцьк та с. Плоска (Рівненський район) Рівненської області.

Започаткували опитування пацієнтів для вдосконалення якості послуг та забезпечення ММК, підтвердили високий рівень організації діяльності та забезпечення команд, фаховості працівників.

Провели зустріч із Рівненським обласним благодійним фондом "Наше Майбутнє", які забезпечують організацію роботи трьох мобільних команд, обговорили питання документації, звітності та забезпечення команд.

Інші новини