У Рівному пройшов спільний тренінг для трьох мобільних медичних команд та двох команд «Всетурботи»

Підтримка та допомога маломобільним людям і жителям віддалених громад — виснажлива робота, що потребує самовідданості та невпинного розвитку. На першому спільному тренінгу у Рівному зустрілися три мобільні медичні команди та дві команди «Всетурботи», що вже відомі у громадах, де працюють, якістю та актуальністю своїх послуг.

Щоби залишатися кращими у своїй сфері, важливо, аби усі працівники мали можливість професійно зростати та обмінюватись досвідом. Тому до події долучилися усі учасники команд: лікарі, медичні сестри, соціальні працівники та водії команд.

Під час тренінгу важливо було не лише навчити, а й підтримати працівників, тож на учасників чекали індивідуальні та групові супервізії, командні ігри та рефлексії. В рамках програми учасники вчилися дбати про себе, відновлювати ресурс та запобігати професійному вигорянню. Крім того, для лікарів та медичних сестер було проведено тренінг з першої психологічної допомоги. А наприкінці програми усі учасники опрацювали практичні кейси.

Віримо, що цей досвід дозволить мобільним медичним командам та командам догляду вдома бути кращими в своїй сфері і продовжувати надавати якісну допомогу тим, хто цього потребує.

Інші новини