Проєкти просторів для фізичної активності для громад

Пілотні громади розпочали роботу над програмою міні-грантів та плануванням просторів для фізичної активності.
Проєкти просторів для фізичної активності для громад

Важливо забезпечити наявність доступних та продуманих просторів, де діти можуть із задоволенням вивчати нові види активності.
Наші пілотні громади вже розпочали роботу над програмою міні-грантів і більшість з них планує облаштувати простір для фізичної активності.

Аби зробити ці простори красивими, функціональними та інклюзивними ми звернулися за допомогою до експертів архітектурно-дослідницької ініціативи дитячих міських просторів Playinq.

Разом з командою від громади архітектори обговорили на місцях потреби та зафіксували, що є наразі. Експерти вже розробили візуалізацію та варіанти планів, серед яких громада обере найбільш відповідний для себе варіант.

Архітектори вже завітали до Софіївської громади Дніпропетровської області, Сокільницької, Самбірської та Ралівської громад Львівської області. А цього тижня відбудеться виїзд в Диканську громаду Полтавської області.  

Щоби зробити цей досвід корисним не тільки для пілотних громад, ми плануємо підготувати зразки типових рішень, які інші громади зможуть використовувати на власній практиці.

Раді поділитися із вами результатом першої візуалізації майбутнього дитячого майданчику для Софіївської громади.

Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні

Україно-швейцарський проєкт Діємо для здоров‘я

Західноукраїнський ресурсний центр

Інші новини