В Лубнах відбувся фестиваль здоров’я Здоров'я Fest

8 липня відбувся Здоров’я Fest у Лубнах - фестиваль здоров’я для усієї громади. Це вже третій фестиваль, який проєкт "Діємо для здоров'я" організовує у пілотних громадах. Ще більше освітньо-розважальних заходів, спортивних локацій, пізнавальних лекцій та майстер-класів для дорослих і дітей.

Близько 2000 людей з'їхалися з Лубен, навколишніх громад Полтавщини та інших областей України, щоби провести час з користю для свого здоров’я та відвідати десяток різноманітних локацій:

- понад 15 видів спорту та фізичної активності;

- майстер-класи та лекції про здорове харчування, консультація дієтолога;

- медичне обстеження та релакс-зона з масажем та постізометричною релаксацією м'язів;

- тренінг з надання домедичної допомоги;

- інтерактивна виставка Mental Trek;

- бібліотечний куток з лекцією Дарки Озерної та книгами про здоров’я, медичним та спортивним інвентарем для дорослих і дітей;

- виступи творчих колективів, повітряних гімнастів, циркових шоу,

- крафтовими смаколиками від місцевих виробників.

Особлива подяка агенції One Health та Лубенська міська рада за організацію події. Разом із закладами освіти, культури, спорту та медицини, іншими громадами Полтавщини, партнерами українсько-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я": Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України - КФВС МОН України, Інститут модернізації змісту освіти МОН, ГО UkraineActive, ГО ЗдоровБудь, ГО U-Cycle, БФ Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна, Червоний Хрест Полтавської області та міста Лубни, Лубенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги, БФ"Благодар життя", Лубенська міська бібліотека для дорослих ім. В.Леонтовича, Центр холістичного здоров’я “Фітлайн”, Дослідницькою станцію лікарських рослин Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України та ФГ "Еко-Край" ми створили неймовірну подію, що змогла об'єднати людей різного віку, можливостей та інтересів навколо теми здоров’я.

Дякуємо усім, хто долучився до цієї незабутньої події! Ваша енергія зробила Здоров’я Fest по-справжньому вражаючим. Нехай ці спогади будуть з нами ще довго.

Інші новини